Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de MONTSE MARTÍ GASCH que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació ACCEPTAR

Beneficis

 

Augmenta la consciència corporal i per extensió d’un mateix al sentir-se inclòs, actiu i involucrat, millora l'autoestima. (Heber 1993)

Relaxació de tensions musculars, a través del coneixement de les parts del cos i del reconeixement de pautes de respiració, millorant estats d’ansietat i/o angoixa.

Reducció del sentiment d’aïllament i soledat. Afavoreix persones es relacionin millor en el context en el que viuen, millora habilitats comunicatives i socials (Marian Chace 1953)

El moviment com a mitjà d´experimentar, expressar, i comunicar, crea significats a través de l’expressió física i el Simbolisme.

Afavoreix la integració de les parts emocional, cognitiva i conductual amb lo corporal al poder associar moviment i paraula.

Potencia la creativitat i l’espontaneïtat del nostre perfil de moviment a l'aprendre a escoltar les necessitats del nostre cos fomentant la salut d’una manera integral.