Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes el seu ús. Política de cookies ACCEPTAR

Beneficis

 

Augmenta la consciència corporal i per extensió d’un mateix al sentir-se inclòs, actiu i involucrat, millora l'autoestima. (Heber 1993)

Relaxació de tensions musculars, a través del coneixement de les parts del cos i del reconeixement de pautes de respiració, millorant estats d’ansietat i/o angoixa.

Reducció del sentiment d’aïllament i soledat. Afavoreix persones es relacionin millor en el context en el que viuen, millora habilitats comunicatives i socials (Marian Chace 1953)

El moviment com a mitjà d´experimentar, expressar, i comunicar, crea significats a través de l’expressió física i el Simbolisme.

Afavoreix la integració de les parts emocional, cognitiva i conductual amb lo corporal al poder associar moviment i paraula.

Potencia la creativitat i l’espontaneïtat del nostre perfil de moviment a l'aprendre a escoltar les necessitats del nostre cos fomentant la salut d’una manera integral.