Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de MONTSE MARTÍ GASCH que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació ACCEPTAR

Projecte espiral

 

L'Espai Espiral -Creativitat i Salut- és un centre de psicologia sanitària especialitzat en l'ús de psicoteràpies creatives (Dansa Moviment Teràpia, musicoteràpia, artteràpia, escenoteràpia) i teràpies corporals per al desenvolupament i benestar integral de la persona.

Des de finals de segle XIX el camp de salut mental ha begut de l'art com a teràpia, fent-la servir de punt de partida i recerca de la part més creativa i sana de l'ésser humà.

L'art ens ofereix nous llenguatges de significació i simbolització per expressar-nos, comprendre'ns i comunicar-nos millor amb els altres.

Des de la idea que la salut és i ha de ser integral, l'Espai Espiral vol oferir diferents serveis (logopèdia, fisioteràpia, nutrició,...) donant eines el més creatives possible per aconseguir una millor connexió cos-ment, on la persona se senti més connectada i viva.