Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes el seu ús. Política de cookies ACCEPTAR

Projecte espiral

 

L'Espai Espiral -Creativitat i Salut- és un centre de psicologia sanitària especialitzat en l'ús de psicoteràpies creatives (Dansa Moviment Teràpia, musicoteràpia, artteràpia, escenoteràpia) i teràpies corporals per al desenvolupament i benestar integral de la persona.

Des de finals de segle XIX el camp de salut mental ha begut de l'art com a teràpia, fent-la servir de punt de partida i recerca de la part més creativa i sana de l'ésser humà.

L'art ens ofereix nous llenguatges de significació i simbolització per expressar-nos, comprendre'ns i comunicar-nos millor amb els altres.

Des de la idea que la salut és i ha de ser integral, l'Espai Espiral vol oferir diferents serveis (logopèdia, fisioteràpia, nutrició,...) donant eines el més creatives possible per aconseguir una millor connexió cos-ment, on la persona se senti més connectada i viva.